İSKENDERUN İLKOKULU

Vizyon: Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrencinin, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, Bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarında anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine, bağlı Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren;ailesini ,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Merkezi Sistem